Troldeløbet

Rute

Troldeløbet

Troldeløbet

Ny rute i 2023. Nu omgange af 5,32 km.

På Troldeløbet kommer vi forbi de to trolde Lille Tilde og Thomas på Bjerget.

Ruten forløber på blandet underlag med hovedparten på asfaltsti og grussti. Der er også et kort stykke græsmark og ensporet skovsti. Ved Thomas på Bjerget, skal vi ned af en ret stejl bakke. På grund af disse forhold vurderer vi ruten til lettere hård og ikke egnet som PR-rute. Har det regnet lige op til løbet, vil især området ved Lille Tilde være meget smattet men også græsstykket lige efter Thomas kan være vådt. Hvis vi vurderer, at det er for farligt at løbe i, lægger vi ruten lidt om og i disse tilfælde må det forventes at distancen vil afvige lidt.

Ruten består af rundstrækninger af 5,32 km og overholder derfor +1% kravet til klub 100 Maraton og Klub 100 halvmaraton. For maraton løbes der 8 omgange som samlet giver 42,6 km +- variation i gps-ure. For halvmaraton løbes der 4 omgange som samlet giver 21,3 km +- variation i gps-ure.

Hele ruten forløber på stisystemer i grønt område. Det er en naturskøn rute med meget vekslende oplevelser. Vi passerer græsmarker, små skovområder og løber omkring Tueholmsøen.

Der er masser af dyreliv i området. Der er mange gæs og svaner og i ynglesæsonen er gæssene meget teritoriale. Man kan være heldig at møde skovskader, rådyr og der er set en enkelt rød glente hængende over markerne.

Området er meget brugt af områdets beboere til at gå tur i, så vi er ikke alene på ruten. Vi kan ligeledes møde cykelryttere. Der er rigeligt med plads de fleste steder, så der er plads til os alle.

Details
Troldeløbet ver. 2
?
Export
More Details